USA til sommeren

KAN LÅVE DERE AT JEG ER GIRA!! Jeg sa til pappa hvor mye jeg hadde lyst å reise til USA i sommer i sted, plutselig legger han ett hefte foran meg hvor det står at reisen allerede er bestilt. Guuud hvor glad jeg ble! wiii. Denne gangen går turen til Florida, og der skal vi være i 3 solfylte (forhåpentligvis) uker. Vi lander i Orlando, og under oppholdet skal vi både besøke å bo i Orlando, Miami, Key West osv. Jeg gleder meg til masse sol og varme, starbucks, alle opplevesene og ikke minst shoppingen!! Første gangen vi var i USA var vi i California, så skal bli morsomt å oppleve denne delen av landet óg. 

Jeg er såå klar for denne turen, og er i hvertfall klar for å bruke masse penger, det skal bli så herlig med nytt i klesskapet!! Bloggen blir så klart oppdatert med bilder, så gled dere. Hadde blitt utrolig takknemlig om dere kom med tips til hva man kan gjøre der, hvor man bør dra osv. Vi drar 14.juli og er tilbake på norsk jord 6.august :-)

 

Flere som skal til dit i sommer? KOM GJERNE MED TIPS


6 kommentarer

Postet av: byidap
Dato: 12.06.2013 Klokken: 21:01 - http://www.byidap.blogg.no


Heldig!!! Jeg har så lyst og dra ditt selv :/
Postet av: Linea Bakkejord
Dato: 17.06.2013 Klokken: 20:08 -


Herregud! Heldig du e! ❤❤❤
Postet av: Tiril
Dato: 05.07.2013 Klokken: 23:34 -


Hei Julie!

Du tar såå sykt fine bilder, og skriver veldig brae tekster, men det er dumt at du blogger så sjeldent.. Hadde blitt sykt glad om du kom med et noen innlegg i den fremste tiden. Du er faktisk en av mine største inspirasjoner når det kommer til foto. Stå på! Hilsen en fan!
Postet av:
Dato: 09.07.2013 Klokken: 16:30 -


Hei:) bare lurer på en del ting ang skoleballet: skal man ha på seg sånn lang fin kjole ( slik som de bruker i Oslo og sånt ) eller skal man ha sånn vanlig? Hvor får man kjøpt de Evt lange fine kjolene? Selges det i Narvik ? Håper du kan svare :)
Postet av: J U L I E D A H L
Dato: 09.07.2013 Klokken: 22:04 - http://julieldahl.blogg.no/


Tiril: Tusen takk for det! Blir utrolig glad av å høre sånt :-) Jeg drar snart til USA, å da ska jeg prøve å få blogget en del!
Postet av: J U L I E D A H L
Dato: 09.07.2013 Klokken: 22:06 - http://julieldahl.blogg.no/


Anonym: Meningen er å ha på seg lang kjole, men du kan jo selvfølgelig komme i kort om du ikke har, eller finner lang. Jeg vet ikke om noen steder i Narvik, men du kan jo bestille fra nettsider som Promgirl.com , jjshouse.com osv! :-)

Skriv en ny kommentar