Foto

Brown-eyed girlTok lillesøster med i skogen for å ta noen bilder av henne. Hun er ikke så veldig glad i når jeg maser om å ta bilde av henne, meen tror hun begynner å bli ganske vandt til det nå..hehe :-) Er bare å spørre om hun blir med å gå tur, å merkelig nok er hun med med engang!  Hva syns dere om bildene?

Noen natur-bilder
Hvilket bilde likte du best?

strawberries & chocolate

Var så trøtt når jeg våknet i dag, så bestemte meg for å være hjemme å bare slappe av idag. Dro en tur på butikken for å handle noe godt å spise. Er så godt med jordbær nå som det er ganske varmt i lufta, jeg får så sommerstemning av det! Var ikke like varmt ute i dag som det var i går, men håper på litt varmere temperatur de neste dagene, DET hadde vært herlig. Spesielt med tanke på at det er langhelg! Skal lage taco om få strakser, så drar jeg nok ut med venner senere i kveld. Ha en super lørdag dere!   Hva syns dere om bildene?

skinnveske til iphone


Skinn"veska" kjøpte jeg da jeg var i Oslo. Husker ikke helt hvilken butikk den er fra.

I dag var vi så heldige å få ha nynorsk tentamen hjemme! Siden jeg hadde gruet meg til nynorsken ble jeg jo sååå glad! Måtte ta en pause fra skrivingen nå, haha :-) Håper jeg blir ferdig snart så jeg får resten av dagen friii! Kjenner jeg begynner å bli ganske skolelei nå, så begynte å glede meg ekstra mye til sommer når jeg tok på meg shortsen. Er ganske sikker på at denne sommeren kommer til å bli den beste av alle! Nå må jeg motivere meg opp til å fortsette så jeg forhåpentligvis blir ferdig om ikke lenge. Snakkkes!

Flere som som ser frem til sommer? hahah..burde vel ikke være et spørsmål engang

 

To redigeringer
nikon d3200, 18-105mm

 

Hvilken redigering likte du best?

Ny blogg!

Hei alle sammen! Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Videre kommer du til å finne outfits og litt av hverdagen min, men for det meste bilder. Siden dette er min første bloggpost tenkte jeg at jeg kunne legge ut litt bilder jeg har tatt. Håper du kommer til å følge meg videre! Legg gjerne igjen bloggadressen din, så jeg kan sjekke den ut :-) Instagram-brukeren min er julieldaahl