Hverdag

oslove

Hei solstråler! Dagen i dag har hvertfall vært fylt med solstråler, og masse godt humør i Oslo´s gater. Tiden i dag har gått på Aker brygge, Kon-tiki museet og en liten tur i Frognerparken! Kunne godt tenkt meg å bo i Oslo en gang. Ut i fra det jeg har sett de gangene jeg har vært her, virker det som en veldig koselig by! Skal legge meg ganske tidlig i dag også, men tenker jeg skal finne en serie å begynne på først. Kofferten er foressten HELT bomba allerede. Kjedelig å måtte rydde, men myye bedre å ha ett viss system når man reiser óg! Noen som tilfeldigvis vet om en bra serie?

Skjorte, topshop / veske, mango / klokke, daniel wellington / solbriller, cubus

Ikke lenge igjen nåå

Hei dere! Hvordan har dere det?

Bloggen har vært ganske ute av tankene mine den siste tiden. Orker ikke komme med noe unnskyldning, har bare ikke tenkt så mye "blogg". Uuansett. Lørdag reiser vi til Oslo - og skal være der i to dager før vi reiser videre til Florida mandag morgen. Ser fram til 3 fine uker borte fra Norge, det kommer til å bli deilig! Både håper og tror jeg kommer til å få mye mer inspirasjon når jeg er der nede, og da er det fint å tenke at jeg kommer til å ha nett der - såå da blir det blogging! 

Tilfeldige bilder tatt for en stund siden. Tenkte jeg skulle starte å pakke litt nå, egentlig er jeg ikke nooe glad i å pakke. Tar alltid med meg litt for mye, og glemmer det viktigste. Men skal nok gå fint hvis jeg lager litt mat og har litt musikk i bakgrunnen! Snakkes om ikke altfor lenge - kanskje i morgen. Godnatt! :-)


tiende juni

Heihei dere! Først må jeg bare beklage for at jeg ikke har blogget på lenge. Har faktisk ikke tatt så mye bilder i det siste, og da er det ikke så mye interessant å blogge om heller! Vi har hatt en del tentamener og skolearbeid, og så har jeg brukt nesten all tiden min på å være med venner. Må bare nevne at jeg fikk en 6´er på norsktentamen, wii haha.  Men nå er sommerferien rett rundt hjørne og da blir det mye mere tid til bloggen, og jeg skal bli mye flinkere til å ta med meg kameraet når jeg er ute. Følg meg gjerne på instagram juliedaahl :-)

Vet ikke hvorfor, men hele bildet kommer aldri opp. Det blir alltid beskjært. 

Følg meg gjerne på Instagram

Heiheii! Instagram er en plass jeg er mere aktiv på enn på bloggen, så hadde vært utrolig koselig om dere fulgte meg der å! Kanskje jeg legger ut bilder der, som dere ikke ser på bloggen :-)  Følg meg gjerne her: julieldaahlSkriv instaen din, så tar jeg meg en tur innom og ser! 


SøndagsturSolen og varmen er tilbake etter en dag borte! Like herlig hver gang den kommer tilbake, haha. Skal ut å løpe om ikke lenge. Har ett 60-dagers program hvor jeg skal være i aktivitet i 60 dager. Det trenger ikke være hardtrening hver dag, meningen er bare at jeg skal være i aktivitet hver dag. Og nå er jeg på dag 7 av 60! Skal selvfølgelig ikke slutte å trene etter de to måndene, men da er jeg nok så vandt til det at det blir en vane! Heerlig :-) Nå skal jeg komme meg ut døra å se hvor langt jeg klarer å løpe. Ha en fin søndag videre! 

Har dere noe trenings-opplegg?

En sommerdag i mai

Dette må ha vært den varmeste dagen denne uka. Har rundet over 20 grader, og solen stekte på en helt blå himmel. Deeilig! Dagen i dag startet på Spaspa. Er utplassert der, og må jobbe der 5 timer hver dag denne uka. Hadde det ikke vært for det fine været ute hadde jeg stortrivdes! Var ganske kjipt å stå inne å se alle komme inn med shorts og softis i handa. Men er bare 1 månde igjen til ferie nå, så holder ut! Da jeg var ferdig på jobb, dro jeg videre på neste jobb, haha :-) Lager en sak i avisen INarvik som heter UNG, hvor jeg intervjuer 1 ungdom fra Narvik-område hver måned. Ganske greit! Da jeg kom hjem var det bare å hoppe i bikinien og slappe av. Etter vi hadde grillet fikk jeg beskjed om å komme til Ornes som er en koselig plass ute ved havet! Var utrolig koselig å være der med venninner. Nå har jeg akkurat dusjet etter en varm og herlig joggetur, og ligger i halvsøvne å skriver.. Så sov godt! 

Hva har dere gjort i dag? :-)

Gratulere med dagen, Norge!

Hei allesammen! Tror dette må være den varmeste 17.mai på veldig lenge, måtte faktisk gå inn å ta en pause fra varmen, haha :-) For øyeblikket viser det 21 grader i skyggen, og solen skinner på en nesten skyfri himmel. Det så herliiig!! Nå står grillen på, og vi skal snart spise. Tror nesten jeg må bytte fra bunaden og heller ta på meg en sommerkjole. Nyyt dagen og kos dere!  Hva har dere gjort hittil i dag?

 
I mens pappa tok noen bilder av resten av familien, tok mamma noen bilder av meg. Oppdaterer dere kanskje senere i dag, med litt flere bilder av selve dagen! :-)

perfekt 16.mai

 

FOR en herlig dag dere!! Har vært supertfint vær i dag, og jeg blir i såå mye bedre humør når sola skinner på blå himmel. Håper det fine været varer en stund nå, for der eer så herlig! Tok meg en joggetur etter jeg var ferdig med tentamen, var godt å røre på seg etter å ha sittet i ro hele dagen! Skal snart i bursdag til bestemor, så får jeg se hva jeg gjør senere. Ha en super 16-mai! :-)

Hva skal dere gjøre i kveld?