mai 2013

Følg meg gjerne på Instagram

Heiheii! Instagram er en plass jeg er mere aktiv på enn på bloggen, så hadde vært utrolig koselig om dere fulgte meg der å! Kanskje jeg legger ut bilder der, som dere ikke ser på bloggen :-)  Følg meg gjerne her: julieldaahlSkriv instaen din, så tar jeg meg en tur innom og ser! 


SøndagsturSolen og varmen er tilbake etter en dag borte! Like herlig hver gang den kommer tilbake, haha. Skal ut å løpe om ikke lenge. Har ett 60-dagers program hvor jeg skal være i aktivitet i 60 dager. Det trenger ikke være hardtrening hver dag, meningen er bare at jeg skal være i aktivitet hver dag. Og nå er jeg på dag 7 av 60! Skal selvfølgelig ikke slutte å trene etter de to måndene, men da er jeg nok så vandt til det at det blir en vane! Heerlig :-) Nå skal jeg komme meg ut døra å se hvor langt jeg klarer å løpe. Ha en fin søndag videre! 

Har dere noe trenings-opplegg?

250513

Hei deree! Beklager for dårlig blogging i det siste, har bare ikke tatt så mange interessante bilder, og har ikke gjort så veldig mye spennende. I tilegg har det vært så fiiint vær! Jeg dro en liten tur til byen sammen med Charlotte i dag, siden hun overnattet her. Tror hun skal sove her i natt og, noe som er så koselig! Kjøpte bare en strikka-cardigan og en shorts, så får se om det er vits i å legge ut innkjøpt, haha :-) Meen jeg kan jo legge ut antrekket for dagen.
Dongerijakke MONKI / Hettegenser ZARA / Tights MONKI / Sko CONVERSE / Klokke DANIEL WELLINGTON / Veske MANGO

Hva synes dere om antrekket?

En sommerdag i mai

Dette må ha vært den varmeste dagen denne uka. Har rundet over 20 grader, og solen stekte på en helt blå himmel. Deeilig! Dagen i dag startet på Spaspa. Er utplassert der, og må jobbe der 5 timer hver dag denne uka. Hadde det ikke vært for det fine været ute hadde jeg stortrivdes! Var ganske kjipt å stå inne å se alle komme inn med shorts og softis i handa. Men er bare 1 månde igjen til ferie nå, så holder ut! Da jeg var ferdig på jobb, dro jeg videre på neste jobb, haha :-) Lager en sak i avisen INarvik som heter UNG, hvor jeg intervjuer 1 ungdom fra Narvik-område hver måned. Ganske greit! Da jeg kom hjem var det bare å hoppe i bikinien og slappe av. Etter vi hadde grillet fikk jeg beskjed om å komme til Ornes som er en koselig plass ute ved havet! Var utrolig koselig å være der med venninner. Nå har jeg akkurat dusjet etter en varm og herlig joggetur, og ligger i halvsøvne å skriver.. Så sov godt! 

Hva har dere gjort i dag? :-)

Solrik mandag

Jakke bikbok // Overdel h&m // Shorts gina tricot // Veske h&m // Sko TOMS // Klokke Daniel Wellington

Man skulle nesten tro det var sommerferie, så fint det har vært her de siste dagene. Føler skikkelig på sommerferie-følelsen nå, og det er deilig! Eneste man kan klage på er den irriterende vinden som nesten hele tiden er her.. Men så lenge sola er her, kan man ikke klage! Skal ikke være på skolen hele denne uken, siden vi har jobbuke. Jeg skal jobbe på Spaspa, noe som sikkert blir veldig gøy! :-) Bildene er tatt av pappa når vi var på besøk hos mormor i dag. Hvordan er været hos dere?

Brown-eyed girlTok lillesøster med i skogen for å ta noen bilder av henne. Hun er ikke så veldig glad i når jeg maser om å ta bilde av henne, meen tror hun begynner å bli ganske vandt til det nå..hehe :-) Er bare å spørre om hun blir med å gå tur, å merkelig nok er hun med med engang!  Hva syns dere om bildene?

Noen natur-bilder
Hvilket bilde likte du best?

strawberries & chocolate

Var så trøtt når jeg våknet i dag, så bestemte meg for å være hjemme å bare slappe av idag. Dro en tur på butikken for å handle noe godt å spise. Er så godt med jordbær nå som det er ganske varmt i lufta, jeg får så sommerstemning av det! Var ikke like varmt ute i dag som det var i går, men håper på litt varmere temperatur de neste dagene, DET hadde vært herlig. Spesielt med tanke på at det er langhelg! Skal lage taco om få strakser, så drar jeg nok ut med venner senere i kveld. Ha en super lørdag dere!   Hva syns dere om bildene?

daniel wellington

Hei dere! For litt siden kjøpte jeg meg en ny klokke. Bestemte meg for å kjøpe en hvit Daniel Wellington-klokke, siden den vil passe til det meste! Kan bytte farge på reima hvis jeg vil, men det vil koste noen hundrelapper ekstra. Får se hva det blir til, men trooor jeg holder meg til den hvite :-)  Hva syns dere om klokken? 

Gratulere med dagen, Norge!

Hei allesammen! Tror dette må være den varmeste 17.mai på veldig lenge, måtte faktisk gå inn å ta en pause fra varmen, haha :-) For øyeblikket viser det 21 grader i skyggen, og solen skinner på en nesten skyfri himmel. Det så herliiig!! Nå står grillen på, og vi skal snart spise. Tror nesten jeg må bytte fra bunaden og heller ta på meg en sommerkjole. Nyyt dagen og kos dere!  Hva har dere gjort hittil i dag?

 
I mens pappa tok noen bilder av resten av familien, tok mamma noen bilder av meg. Oppdaterer dere kanskje senere i dag, med litt flere bilder av selve dagen! :-)

perfekt 16.mai

 

FOR en herlig dag dere!! Har vært supertfint vær i dag, og jeg blir i såå mye bedre humør når sola skinner på blå himmel. Håper det fine været varer en stund nå, for der eer så herlig! Tok meg en joggetur etter jeg var ferdig med tentamen, var godt å røre på seg etter å ha sittet i ro hele dagen! Skal snart i bursdag til bestemor, så får jeg se hva jeg gjør senere. Ha en super 16-mai! :-)

Hva skal dere gjøre i kveld?

 

 

skinnveske til iphone


Skinn"veska" kjøpte jeg da jeg var i Oslo. Husker ikke helt hvilken butikk den er fra.

I dag var vi så heldige å få ha nynorsk tentamen hjemme! Siden jeg hadde gruet meg til nynorsken ble jeg jo sååå glad! Måtte ta en pause fra skrivingen nå, haha :-) Håper jeg blir ferdig snart så jeg får resten av dagen friii! Kjenner jeg begynner å bli ganske skolelei nå, så begynte å glede meg ekstra mye til sommer når jeg tok på meg shortsen. Er ganske sikker på at denne sommeren kommer til å bli den beste av alle! Nå må jeg motivere meg opp til å fortsette så jeg forhåpentligvis blir ferdig om ikke lenge. Snakkkes!

Flere som som ser frem til sommer? hahah..burde vel ikke være et spørsmål engang

 

To redigeringer
nikon d3200, 18-105mm

 

Hvilken redigering likte du best?

Ny blogg!

Hei alle sammen! Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Videre kommer du til å finne outfits og litt av hverdagen min, men for det meste bilder. Siden dette er min første bloggpost tenkte jeg at jeg kunne legge ut litt bilder jeg har tatt. Håper du kommer til å følge meg videre! Legg gjerne igjen bloggadressen din, så jeg kan sjekke den ut :-) Instagram-brukeren min er julieldaahl