juni 2013

USA til sommeren

KAN LÅVE DERE AT JEG ER GIRA!! Jeg sa til pappa hvor mye jeg hadde lyst å reise til USA i sommer i sted, plutselig legger han ett hefte foran meg hvor det står at reisen allerede er bestilt. Guuud hvor glad jeg ble! wiii. Denne gangen går turen til Florida, og der skal vi være i 3 solfylte (forhåpentligvis) uker. Vi lander i Orlando, og under oppholdet skal vi både besøke å bo i Orlando, Miami, Key West osv. Jeg gleder meg til masse sol og varme, starbucks, alle opplevesene og ikke minst shoppingen!! Første gangen vi var i USA var vi i California, så skal bli morsomt å oppleve denne delen av landet óg. 

Jeg er såå klar for denne turen, og er i hvertfall klar for å bruke masse penger, det skal bli så herlig med nytt i klesskapet!! Bloggen blir så klart oppdatert med bilder, så gled dere. Hadde blitt utrolig takknemlig om dere kom med tips til hva man kan gjøre der, hvor man bør dra osv. Vi drar 14.juli og er tilbake på norsk jord 6.august :-)

 

Flere som skal til dit i sommer? KOM GJERNE MED TIPS


tiende juni

Heihei dere! Først må jeg bare beklage for at jeg ikke har blogget på lenge. Har faktisk ikke tatt så mye bilder i det siste, og da er det ikke så mye interessant å blogge om heller! Vi har hatt en del tentamener og skolearbeid, og så har jeg brukt nesten all tiden min på å være med venner. Må bare nevne at jeg fikk en 6´er på norsktentamen, wii haha.  Men nå er sommerferien rett rundt hjørne og da blir det mye mere tid til bloggen, og jeg skal bli mye flinkere til å ta med meg kameraet når jeg er ute. Følg meg gjerne på instagram juliedaahl :-)

Vet ikke hvorfor, men hele bildet kommer aldri opp. Det blir alltid beskjært.