usa´13

Innkjøpet hittil / usa

Heisann! Startet dagen med en liten joggetur rundt anlegget her, deretter tok vi turen til bassenget! Vi fikk ikke være der lenge før det plutselig begynte å regne, så da tok vi lunjsen på restauranten som er her. Bestemte oss for å dra tilbake til huset, noe jeg syns var greit. Fikk ordnet noe bloggreier, dusjet og fikset meeeg. Kaanskje jeg klarer å få mamma eller pappa til å ta noen antrekksbilder jeg kan poste senere (Hinthint mamma hehhe) I morgen skal vi foressten dra til en park. Vi har ikke helt bestemt oss for hvilken det blir. Disneyworld eller Seaworld? Hmm, vi får se! 


lovelovelove

Forferdelig lys å ta bilder i, sorriii!

Der har dere det jeg har kjøpt til nå! Vi har enda litt under to uker til her, så lurer veldig på hvordan jeg skal få plass i kofferten. Diverse ting er ganske mye billigere å kjøpe her enn i Norge, man må bare finne det rette så kan man gjøre noen veldig gode kupp! Nike-free for eksempel er halve prisen (snart miine), men så er det jo noe som kan være dyrere! Så anbefaler alle som skal til usa å planlegge innkjøpet så man ikke bruker pengene opp på tull. Glemte å ta bilder av noen småting, men det får være! Ha en fin kveld hjemme i Norge! tudelu

De siste dagene

Klokken er 09:43  her

Hei dere! Dagene som har gått siden sist jeg blogget har vært veldig bra. Vi er ikke lengre i Clearwater for nå befinner vi oss i Orlando. Her skal vi bo i huset vi har lånt i en uke. Tror dette kommer til å bli en veldig fin uke med både soling, shopping og Disneyworld. Huset vi har ligger i ett veldig fint område med mange andre hus, badeanlegg, spa osv! Veldig greit å få litt større plass rundt seg, ettersom alle har vært oppå hverandre på ett hotellrom i en uke nå, haha. Her er bildene jeg lovte dereeee
Noen bilder tatt av meg og noen tatt av pappa. Tatt i Clearwater.

Om en liiten stund skal vi bort på bassenget. Hittil har jeg egentlig ikke fått noe farge, så gleder meg til å ligge en stund på solsenga! Nå måå jeg gjøre meg klar, ha en fiiin dag alle sammen.

 

Sender varme tanker til alle pårørende, og ikke minst de som gikk bort 22.juli 2011

Antrekket 17 juliBlazer, Forever 21 / Skjørt, Forever 21 / Veske, Marc Jacobs / Sko, Toms

God kveld! Eller natt, eller hva det nå er. I daaag har vi tilbragt mesteparten av tiden ved stranden. Det var utrolig deilig! Det er akkurat som å være i ett basseng med tanke på varmen, bare at det er i havet da. Haha. Noen minutter etter vi hadde kommet oss hjem fra stranda, ble det skikkelig uvær. Det lynet, tordnet og regnet pisket inn mot verandaen. Syns det er ganske morsomt når det er dårlig vær, men da mener jeg sånn skikkelig dårlig vær, men det må det ikke vare lenge da!

Lovte jo egentlig å ta bilder av plassen til dere, men siden jeg ikke tok med kameraet på stranden pga sand, og det ble dårlig vær ble det ikke tid til det! Men skal være i USA i 3 uker, så bilder blir det nok av. Nå ligger resten av gjengen og sover så må vell komme meg i seng jeg óg! Hva syns dere om antrekket?

Fremme i Florida

Heiaa! Klokken er 08:00 her nå, det vil si at det er seks timer forskjell fra Norge. Vi ankom Orlando mandag kveld, alle var nok veldig trøtte og slitene så jeg er veldig glad for at vi hadde ett hotell nært flyplassen. I går, altså tirsdag, kjørte vi videre til plassen vi skal være på i noen dager, Clearwater! Det er veldig fint her. Kritthvite strender, palmer og utroolig varmt = paradis! Jeg tok noen bilder i går, men skal heller ta noen bedre i dag som jeg skal vise dere. Her har dere hvertfall outfit´en fra i går. T-skjorte og shorts fra Forever21, smykke fra Bikbok.

Ser dere TOMS-skille mitt?? Det er så styygt, hahaha. Vil dere se bilder av stedet?

Fin dag i hovedstaden

Hei alle sammen! Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo. Det var utrolig godt å komme til varmere og bedre vær enn det vi har i nord! Og enda har jeg bedre vær i vente hehehe. I dag har vi vært skikkelige turister her. Gått rundt omkring, tatt bilder, spist masse god mat og hatt det veldig bra! Hadde egentlig en avtale med meg selv om at jeg ikke skulle handle noooe her, men klarte ikke dy meg når jeg fant skjørte jeg har siklet etter en stund. Trengte også noen nye solbriller såå hvorfor ikke?

I tillegg har pappa bursdag i dag! 40 år og stoordag. Vi avsluttet dagen på Fridays og spiste både middag og en altfor god dessert! Sov bare to timer i natt, så skal bli veldig godt å legge seg. Kan ikke låve noe, men kan hende jeg blogger i morgen også! Hva har dere gjort i dag?

USA til sommeren

KAN LÅVE DERE AT JEG ER GIRA!! Jeg sa til pappa hvor mye jeg hadde lyst å reise til USA i sommer i sted, plutselig legger han ett hefte foran meg hvor det står at reisen allerede er bestilt. Guuud hvor glad jeg ble! wiii. Denne gangen går turen til Florida, og der skal vi være i 3 solfylte (forhåpentligvis) uker. Vi lander i Orlando, og under oppholdet skal vi både besøke å bo i Orlando, Miami, Key West osv. Jeg gleder meg til masse sol og varme, starbucks, alle opplevesene og ikke minst shoppingen!! Første gangen vi var i USA var vi i California, så skal bli morsomt å oppleve denne delen av landet óg. 

Jeg er såå klar for denne turen, og er i hvertfall klar for å bruke masse penger, det skal bli så herlig med nytt i klesskapet!! Bloggen blir så klart oppdatert med bilder, så gled dere. Hadde blitt utrolig takknemlig om dere kom med tips til hva man kan gjøre der, hvor man bør dra osv. Vi drar 14.juli og er tilbake på norsk jord 6.august :-)

 

Flere som skal til dit i sommer? KOM GJERNE MED TIPS